Like Facebook Tudung Latest Edition

Like Facebook Tudung Latest Edition

Like Facebook Tudung Latest Edition

Like Facebook Tudung Latest Edition

cuci hati

Loading...

Wednesday, July 24, 2013

TIDAK TERKEJUT ABBY NIKAH | HARAP FARHAN DAPAT BIMBING ABBY DAN ANAK – NORMAN HAKIM


TIDAK TERKEJUT ABBY NIKAH | HARAP FARHAN DAPAT BIMBING ABBY DAN ANAK – NORMAN HAKIMPelakon Norman Hakim atau nama sebenarnya Mohamed Norhakim Zaidon juga bekas suami kepada Abby Abadi ,tidak terkejut dengan berita pernikahan Abby dengan suaminya kerana sudah menghidu hubungan mereka lebih awal.

Tambah Norman, disebabkan mengenali bekas isterinya itu yang penuh dengan kejutan, berita pernikahan tersebut diterimanya dengan baik.

Bercakap kepada Mstar Online, Norman memberitahu, sebenarnya saya dan isteri (Memey Suhaiza) pernah berjumpa dengan suami Abby sekarang sebelum mereka berkahwin dan kami seperti dapat mengagak jalinan perhubungan mereka yang nampak mesra.Tetapi Abby tak cakap apa-apa pun. Saya dan Memey hanya dengar sahaja berita ini dan tahu-tahu dia dah kahwin. Saya tidak terkejut dengan keputusannya memandangkan dia sering memberi kejutan dalam apa-apa perkara sekalipun.Kami terima pegangannya iaitu Allah didahulukan. Sebab itu mereka berkahwin dahulu, baharulah dia selesaikan hal duniawi pula. Kami hanya doakan yang terbaik,” katanya yang dihubungi mStar Online pada petang Selasa.

Sementara itu,Tambah Norman, dia berharap agar perkahwinan itu juga tidak akan menimbulkan sebarang persoalan negatif kerana Abby mempunyai hak untuk melakukan apa sahaja demi kebaikan dirinya dan keluarga.

Dalam pada itu, Norman turut berharap agar Farhan dapat membimbing Abby serta tiga orang anaknya (hasil perkahwinan Norman dengan Abby) iaitu Mohamed Danish Hakim,10, Marissa Dania Hakim,8, dan Maria Danisha Hakim, 5, dengan baik.

0 comments:

Post a Comment

insan membaca..

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More