Like Facebook Tudung Latest Edition

Like Facebook Tudung Latest Edition

Like Facebook Tudung Latest Edition

Like Facebook Tudung Latest Edition

cuci hati

Loading...

Tuesday, February 19, 2013

GAMBAR PERKAHWINAN HANA TAJIMA! SIMPLE YG PENTING TUTUP AURAT


GAMBAR PERNIKAHAN DAN PERSANDINGAN HANA TAJIMA | Mesti korang tertanya-tanya apa yang dipakai Hana Tajima semasa majlis perkahwinan kan. Hana Tajima hanya mengenakan pakaian simple dengan baju kurung ungu dan tudung ungu yang sedikit cair.

Antara carian imej Hana Tajima di Google, yang paling mendapat rating tertinggi ialah Hana Tajima Wedding (Perkahwinan Hana Tajima).

Namun tak dapat pastikan kesahihan tentang perkara ini, kerana hanya sebilangan kecil gambar Hana Tajima yang muncul di ruangan carian imej dalam busana pengantin, seperti gambar-gambar yang perolehi dibawah.

Selain dari gambar-gambar ini, tiada gambar lain di Google Image.

Atau mungkin, Hana Tajima hanya mengenakan busana ini untuk tujuan photoshoot.

Apapun, bagi peminat Hana Tajima, gaya ini mungkin boleh dijadikan panduan untuk anda semasa majlis perkahwinan nanti.

p/s: Tutuplah aurat di hari perkahwinan, labuhkan tudungmu, pilihlah pakaian pengantin yang tidak ketat dan jarang,  elakkan make up terlalu tebal ye..hee

Macam mana rumah tangga nak aman kalau 'hari istimewa ratu sehari' (hari perkahwinan) sudah mengundang kemurkaan Allah.. renung2kan kepada mereka yang bakal berkahwin..

Mulakan alam perkahwinan dengan penuh berkat dan redha Allah agar dikurniakan zuriat yang baik dan rumah tangga yang kekal bahagia hingga ke Syurga Allah.0 comments:

Post a Comment

insan membaca..

Loading...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More